Nieuws

De oprichters

 

rajesh

R. (Rajesh) Sommandas – partner

In 2007 ben ik RS accountancy & advies gestart in De Lier. Als partner van RS accountancy & advies is het ontzettend leuk om de MKB-ondernemers te begeleiden en te adviseren in diverse vraagstukken bij het voeren van hun onderneming. Er zijn veel ontwikkelingen op fiscaal gebied. Het is voor de MKB-ondernemers lastig om dit bij te houden. Het doet mij dan ook genoegen naast ondernemers ook particulieren fiscaal op de juiste manier bij te staan als belastingadviseur.

 

 

dorothe zw

D.P.M. (Dorothé) Timmermans – partner

In 2011 ben ik toegetreden tot de maatschap RS accountancy & advies als Accountant-Administratieconsulent . Als partner van RS accountancy & advies is het heel leuk om starters en MKB-ondernemers te begeleiden bij het opzetten en drijven van hun onderneming. Tevens geeft het mij voldoening om de ondernemers als accountant te adviseren over o.a. de ondernemingsvormen en ze te wijzen op de fiscale tips en mogelijkheden om zo tot een optimale bedrijfsvoering te komen. Daarnaast verricht ik werkzaamheden op locatie voor diverse ondernemingen.

 

Klant worden

Bent u op zoek naar een accountant, een administrateur of iemand die belastingaangiften voor u kan verzorgen, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Copyright RS accountancy & advies © 2019. Alle rechten voorbehouden. 

Privacyverklaring